ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΦΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Με τη σωστή μετέπειτα φροντίδα, οι πελάτες σας θα απολαμβάνουν την ανόρθωση των βλεφαρίδων και τα φρύδια τους πολύ περισσότερο. Ορισμένοι πελάτες μπορεί να έχουν γνώσεις σχετικά με τη φροντίδα τους, ενώ άλλοι δεν έχουν ιδέα ότι χρειάζεται να περιποιηθούν τις πρόσθετες βλεφαρίδες και τα φρύδια τους. Πρέπει να τους δώσετε τις σωστές συμβουλές, ώστε ο πελάτης σας να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα και να επιστρέφει για νέα ραντεβού!

 

 

Συμβουλές για τα φρύδια

Οι πρώτες 24 ώρες μετά την περμανάντ φρυδιών είναι κρίσιμες και πρέπει να τις αντιμετωπίζετε με προσοχή για να εξασφαλίσετε τη μακροζωία της θεραπείας. Με τις παρακάτω συμβουλές μετέπειτα φροντίδας, οι πελάτες σας θα μπορούν να διατηρήσουν ένα τέλειο σχήμα φρυδιών και να διασφαλίσουν ότι είναι ενυδατωμένα, υγιή και δυνατά:

  • Μην βρέχετε τα φρύδια σας τις πρώτες 24 ώρες – αποφύγετε το μπάνιο, το ντους, το κολύμπι και τον ατμό της σάουνας
  • Αποφύγετε τη χρήση μακιγιάζ ή την περιποίηση προσώπου για τις πρώτες 24 ώρες
  • Χρησιμοποιήστε μαλακτικό φρυδιών κάθε μέρα
  • Αποφύγετε κάθε υπερβολικό τρίψιμο ή άγγιγμα των φρυδιών
  • Για τις πρώτες 48 ώρες, αποφύγετε να κοιμάστε μπρούμυτα.

 

Συμβουλές για βλεφαρίδες

Με τη σωστή μετέπειτα φροντίδα, οι πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να διαρκέσουν έως και 4 εβδομάδες. Οι πρόσθετες βλεφαρίδες θα πέσουν καθώς οι φυσικές βλεφαρίδες μεγαλώνουν και φτάνουν στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Όταν πέφτουν, παίρνουν μαζί τους την προσαρτημένη πρόσθετη βλεφαρίδα και αφήνουν κενά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες θα πρέπει να έρχονται για ραντεβού κάθε 2-3 εβδομάδες για να διατηρήσουν μια πλήρη εμφάνιση βλεφαρίδων. Ακόμη και στο σπίτι οι πρόσθετες βλεφαρίδες είναι μια θεραπεία ομορφιάς υψηλής συντήρησης. Απαιτούν πολύ ήπια φροντίδα για να εξασφαλίσουν μακροχρόνια αποτελέσματα. Αυτές είναι οι συμβουλές μας για τη μετέπειτα φροντίδα τους:

  • Αποφύγετε το βρέξιμο των βλεφαρίδων για 48 ώρες, κρατήστε το πρόσωπο στεγνό στο ντους. Μπορείτε να πλύνετε το πρόσωπό σας στο νεροχύτη, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα, αλλά αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
  • Να ακουμπάτε απαλά τις νέες βλεφαρίδες, μην τσιμπάτε ή τραβάτε τις πρόσθετες βλεφαρίδες ποτέ. Όταν πλένετε το πρόσωπο, σκουπίζετε πάντα απαλά και στεγνώνετε τις βλεφαρίδες μετά.
  • Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε έντονο μακιγιάζ και μείνετε μακριά από ψαλίδια βλεφαρίδων. Εξάλλου, δεν χρειάζεστε μάσκαρα όταν έχετε πρόσθετες βλεφαρίδες.
  • Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα με βάση το λάδι γύρω από τα μάτια, καθώς μπορεί να σπάσουν την κόλλα και να ρίξουν πρόωρα τις πρόσθετες βλεφαρίδες.
  • Βουρτσίστε τις πρόσθετες βλεφαρίδες τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, με ένα καθαρό βουρτσάκι βλεφαρίδων, για να τις κρατήσετε στη θέση τους.
  • Πλύντε τις βλεφαρίδες τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα με εγκεκριμένα καθαριστικά βλεφαρίδων, για να σταματήσετε τη συσσώρευση ρύπων και μακιγιάζ.
  • Στεγνώστε τις πρόσθετες βλεφαρίδες με ανεμιστήρα χειρός ή με πιστολάκι, σε δροσερή, χαμηλή ρύθμιση.
  • Αποφύγετε να κοιμάστε στο πλάι ή μπρούμυτα, ώστε να μην πιεστούν οι βλεφαρίδες.

Τα μαθήματά μας

Στο Beautiful Brows and Lashes, προσφέρουμε πολλά μαθήματα περιποίησης φρυδιών και βλεφαρίδων για να γίνετε πλήρως καταρτισμένος τεχνήτης. Τα μισά μαθήματά μας πραγματοποιούνται στο Λίβερπουλ και συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα εργαλεία, που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την καριέρα σας.

Για μια πλήρη επισκόπηση των μαθημάτων μας επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://beautifulbrowsandlashes.gr/collections/courses


Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προβολή όλων
Example blog post
Example blog post
Example blog post