BEAUTIFUL BROWS - Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΟΥ!

Ανακάλυψα για πρώτη φορά το Beautiful Brows όταν παρακολούθησα ζωντανά μια επίδειξη ρούχων. Πάντα χρησιμοποιούσα μακιγιάζ φρυδιών, αλλά τίποτα σαν αυτό που επρόκειτο να ανακαλύψω. Κάνοντας την επίδειξη του Beautiful Brows και βλέποντας τα νέα μου φρύδια για πρώτη φορά, τα φρύδια μου δεν ήταν ποτέ τόσο πυκνά και καθορισμένα.

Αγόρασα τον απαραίτητο εξοπλισμό εκεί και από τότε δεν έχω ξανακοιτάξει πίσω. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, έχω αγοράσει και άλλες πούδρες φρυδιών μεταξύ των οποίων είναι οι Bobbi Brown, HD Brows, Chelsea Beautique και Illamasqua. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με το Beautiful Brows, το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξω!

Στις αρχές του 2014 διαγνώστηκα με μια αυτοάνοση ασθένεια που ονομάζεται Γυροειδής Αλωπεκία η οποία εξελίχθηκε σε Καθολική Αλωπεκία και ενώ έχανα τα υπέροχα μακριά, πυκνά, λαμπερά μαλλιά μου, είχα ακόμα τα φρύδια μου και εξακολουθούσα να χρησιμοποιώ το Beautiful Brows καθημερινά! Τότε συνέβη εκείνη η μοιραία μέρα όταν ξύπνησα έχοντας χάσει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες μου.

Είχα χάσει την ταυτότητά μου και τη θηλυκότητά μου, όχι μόνο ήμουν φαλακρή αλλά δεν είχα καν χαρακτηριστικά! Ωστόσο, μετά από μερικές εβδομάδες απελπισίας, επέστρεψα στην πάντα πιστή μου πούδρα Beautiful Brows για να ζητήσω τη βοήθειά της. Έμεινα έκπληκτη που με λίγη μόνο εξάσκηση έδειχνα σαν να είχα τα φρύδια μου πίσω. Τότε σκέφτηκα ότι αφού μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα φρύδια μου, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως επένδυση για τις βλεφαρίδες μου. Όμως δεν σταμάτησα εκεί, τώρα χρησιμοποιώ το Beautiful Brows ως χρωματιστή σκιά ματιών και δεν χρειάζεται καν να φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες!! Δεν θα σταματήσω ποτέ να χρησιμοποιώ το Beautiful Brows, είναι το καλύτερο προϊόν που έχω ανακαλύψει ποτέ και είμαι κάπως εθισμένη με αυτό.

Έχοντας παραιτηθεί από τη δουλειά μου 20 χρόνων ως δημόσιος υπάλληλος, πρόκειται να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση - τη Glamorous Butterfly. Θα παρέχω υποστήριξη, περούκες, μεταξωτά φουλάρια και μακιγιάζ σε όλους τους πάσχοντες από τριχόπτωση. Αυτή θα είναι η αρχή ενός νέου ταξιδιού για μένα, ευχαριστώ Beautiful Brows που ήσουν εκεί όταν σε χρειαζόμουν περισσότερο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προβολή όλων
Example blog post
Example blog post
Example blog post