ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΡΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ

Τα όμορφα και φυσικά φρύδια είναι μια από τις πιο «καυτές» τάσεις ομορφιάς αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς για εμάς, τα όμορφα φρύδια δεν είναι μόνο αποτέλεσμα γενετικής. Η διαμόρφωση των φρυδιών μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και έχει εξελιχθεί μαζικά τα τελευταία χρόνια. Η συντήρηση των φρυδιών σας είναι πιο εύκολη από ότι νομίζετε, γι' αυτό ακολουθούν οι κορυφαίες συμβουλές μας για τα φρύδια:

ΒΟΥΡΤΣΙΣΤΕ ΤΑ :

Ένα γρήγορο βούρτσισμα στα φρύδια κάθε μέρα «ανοίγει» το βλέμμα σας και κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται καλύτερα. Επομένως, ένα απλό βουρτσάκι για τα φρύδια μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Όταν βουρτσίζετε τα φρύδια σας, πραγματοποιήστε μικρές κινήσεις προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών σας, για να τα διατηρήσετε φυσικά.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΙΝΕΛΩΝ BEAUTIFUL BROWS:

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μια συλλογή πέντε τεμαχίων με όλα τα απαραίτητα πινέλα που χρειάζονται για περιποιημένα και σχηματισμένα φρύδια:

https://beautifulbrowsandlashes.gr/collections/products/products/beautiful-brows-brush-bundle

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ:

Αλλά μην το παρακάνετε! Τα τσιμπιδάκια είναι εξαιρετικά για να απαλλαγείτε από τις ενοχλητικές τρίχες που και που, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή σας για το σχηματισμό των φρυδιών. Συνιστούμε να καθαρίζεται το μεσόφρυδο κάθε πέντε ημέρες για να αποφύγετε τη δημιουργία ενός μονού φρυδιού, φροντίζοντας να τραβάτε τις τρίχες από τη ρίζα. Να είστε προσεκτικοί όταν βγάζετε την περιοχή πάνω από το φρύδι, είναι καλύτερα να παραμένετε κάτω από αυτό.

ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ :

Τα φρύδια σας μπορεί να έχουν κάποια αραιά σημεία που χρειάζονται γέμισμα. Χρησιμοποιήστε μια πούδρα φρυδιών και ένα γωνιακό βουρτσάκι για να χρωματίσετε σταδιακά αυτά τα σημεία. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μολύβι φρυδιών, ωστόσο, τα μολύβια βάφουν υπερβολικά τα φρύδια, σε σύγκριση με τη σκόνη.

Το γέμισμα του φυσικού σας σχήματος (που παρεμπιπτόντως χρειαζόμαστε οι περισσότεροι) θα σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια πληρότητά σας. Προσπαθήστε να αρχίσετε να γεμίζετε στην περιοχή του τόξου και μετά ελαφρά όπου αλλού χρειάζεται.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΦΡΥΔΙΩΝ BEAUTIFUL BROWS DUO :

Αυτό ο εξοπλισμός περιέχει τα απαραίτητα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε τέλεια σε σχήμα, όμορφα φρύδια σε δευτερόλεπτα. Οι επαγγελματικές μας ημιμόνιμες πούδρες που δεν μουτζουρώνουν, οι οποίες κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν έντονο χρώμα:

https://beautifulbrowsandlashes.gr/collections/products/products/beautiful-brows-kit

ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΟ :

Η χρήση υπερβολικού προϊόντος μπορεί συχνά να «σκληρύνει» την εμφάνισή σας. Συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα βουρτσάκι spoolie για να το διαχέετε στο φρύδι σας. Αυτό θα εξαλείψει τυχόν έντονες γραμμές με λεπτές κινήσεις μπρος-πίσω. Θα ξεκινάτε πάντα από το τόξο, θα πρέπει να κρατάτε τις εσωτερικές γωνίες των φρυδιών σας ανοιχτόχρωμες στο προϊόν.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ :

Αγκαλιάστε τη φυσική ομορφιά σας και αναδείξτε αυτό που έχετε. Το φυσικό σας σχήμα και τόξο συνήθως ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπό σας, απλά θα χρειαστεί λίγη περιποίηση, βούρτσισμα και γέμισμα για να τα κάνει να ξεχωρίζουν. Χρωματίστε σταδιακά τα φρύδια σας, βρείτε μια καλή ισορροπία με τη φυσική απόχρωση των φρυδιών σας αντί να τα σκουρύνετε πολύ.

Αγοράστε το Μίνι Πακέτο Εκκίνησης ημιμόνιμης βαφής φρυδιών και βλεφαρίδων Beautiful Brows:

Αυτό είναι το τέλειο πακέτο για αρχάριους, που σας δίνει τα βασικά εργαλεία για να βάψετε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας με το χρώμα της επιλογής σας:

https://beautifulbrowsandlashes.gr/collections/tints/products/eyebrow-and-eyelash-tint-mini-starter- pack

Μοιραστείτε τα αποτελέσματα Beautiful Brows χρησιμοποιώντας τα #BabesofBB @beautifulbrows!


Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προβολή όλων
Example blog post
Example blog post
Example blog post