ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

Η έναρξη μιας επιχείρησης για βλεφαρίδες και φρύδια δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις δημιουργούν συνεχώς καινοτόμες ιδέες και στρατηγικές, για να προσελκύσουν νέους πελάτες και να τους κάνουν να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Ως νέα επιχείρηση, είναι πολύ σημαντικό να μάθετε πώς να προωθείτε τις υπηρεσίες σας και να αποκτάτε νέους πελάτες. Ακολουθούν ορισμένοι από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να προσελκύσετε νέους πελάτες για την έναρξη της επιχείρησής σας:

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ :

Ζητήστε βοήθεια από φίλους και συγγενείς και φτιάξτε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες τους, με αντάλλαγμα μια καλή κριτική. Μπορούν να διαφημίσουν τη δουλειά σας όπου κι αν πάνε. Δώστε τους μερικές επαγγελματικές σας κάρτες, για να τις μοιραστούν με τους φίλους τους ή δώστε τους το προφίλ σας στο Instagram για να το διαδώσουν. Εάν κάποιοι από τους φίλους σας έχει μεγάλο αριθμό από ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεργαστείτε μαζί τους, με αντάλλαγμα δωρεάν υπηρεσίες.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ :

Μπορεί να έχετε την καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ στον κόσμο, ωστόσο εάν η υπηρεσία σας δεν πληροί τα πρότυπα, οι πελάτες δεν θα επιστρέψουν. Επομένως, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε διαπιστευμένα μαθήματα, να εκπαιδεύεστε για το πώς να εκτελείτε καλύτερα τις θεραπείες και να παρέχετε μετέπειτα φροντίδα. Οι πελάτες έρχονται σε εσάς επειδή χρειάζονται έναν ειδικό για τη θεραπεία τους, για αυτό μείνετε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:

Δεν υπάρχει σήμερα κάτι τόσο σημαντικό όσο η διαφήμιση! Δημιουργήστε σελίδες κοινωνικών μέσων για την επιχείρησή σας και κοινοποιήστε όσο περισσότερο μπορείτε τη δουλειά σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τους ντόπιους καλλιτέχνες ομορφιάς, ειδικά το Ίνσταγκραμ. Προσπαθήστε να τραβήξετε φωτογραφίες πριν και μετά από τους πελάτες σας, να κοινοποιήσετε εκπτώσεις ή συμβουλές μετέπειτα φροντίδας ή ακόμα και να διοργανώσετε έναν διαγωνισμό.

Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί και διαφανείς ως επιχείρηση, επομένως βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας μπορούν να βρίσκουν εύκολα το ωράριο λειτουργίας, τις ημερομηνίες που είστε κλειστά και τους τιμοκαταλόγους σας.

ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΣΤΑΣΕΩΝ:

Τα προγράμματα συστάσεων μπορούν να είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Με την παροχή κινήτρων σε συστάσεις, μπορείτε να ευχαριστήσετε τους πελάτες για την αφοσίωσή τους, όταν φέρνουν τους φίλους τους σε εσάς. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε προσφορά 15%, για πελάτες που κλείνουν ραντεβού μαζί με κάποιον φίλο τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα επιστρέψει σίγουρα και ο υπάρχων πελάτης σας.

ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ :

Η βιομηχανία ομορφιάς είναι μεγάλη, επομένως η σύνδεση με ντόπιους τεχνίτες νυχιών, κομμωτές και άλλους, θα μπορούσε να βοηθήσει και τα δύο μέρη να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Κρατήστε επαγγελματικές κάρτες ή φυλλάδια ο ένας του άλλου, αλληλοϋποστηριχτείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή δημιουργήστε από κοινού προσφορές. Αρκεί να είναι αμοιβαία επωφελείς και να μην εκμεταλλευτεί κάποιος τον άλλον!

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ :

Σκεφτείτε πραγματικά την εμπειρία του πελάτη από τη στιγμή που ένας πελάτης κλείσει ένα ραντεβού μέχρι να φύγει από την πόρτα σας μετά από μια θεραπεία. Είναι το σύστημα κρατήσεών σας απλό και αυτοματοποιημένο; Το στούντιο σας τους προσφέρει μια απόδραση από την πολυάσχολη ζωή τους;

Το να ξοδέψετε λίγη επιπλέον προσπάθεια για να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας, είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθείτε να βρείτε νέους πελάτες κάθε φορά. Πολλοί τεχνικοί χρησιμοποιούν επίσης ένα πρόγραμμα αφοσίωσης, όπου οι πελάτες λαμβάνουν έκπτωση μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό ραντεβού.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ :

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ομορφιάς; Στο Beautiful Brows and Lashes, προσφέρουμε πολλά μαθήματα περιποίησης φρυδιών και βλεφαρίδων για να γίνετε πλήρως καταρτισμένος τεχνίτης. Τα μισά μαθήματά μας πραγματοποιούνται στο Λίβερπουλ και είναι γεμάτα πρακτικές συμβουλές, για το πώς να αναπτύξετε την επιχείρησή σας από την αρχή.

 

Για μια πλήρη επισκόπηση των μαθημάτων μας επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://beautifulbrowsandlashes.gr/collections/courses


Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προβολή όλων
Example blog post
Example blog post
Example blog post