ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Το να έχετε τον καλύτερο εξοπλισμό και αξεσουάρ ως τεχνίτης φρυδιών και βλεφαρίδων είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, να σας βοηθήσει να παρέχετε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες που επιστρέφουν. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες, έχοντας εντυπωσιάσει έναν πελάτη ο οποίος θα αφήσει μια εξαιρετική κριτική στο διαδίκτυο.

Επομένως, αν θέλετε να πετύχετε ως τεχνίτης φρυδιών και βλεφαρίδων, η εξοικείωση με όλα τα βασικά αξεσουάρ φρυδιών και βλεφαρίδων θα σας δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον κλάδο. Αυτά είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζεται να υπάρχουν στον εξοπλισμό σας:

 

PRO Beautiful Brows Duo Eyebrow Kit

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός φρυδιών Beautiful Brows Duo σας βοηθά να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα διαμόρφωσης φρυδιών. Πρόκειται για ημιμόνιμες πούδρες με δύο χρώματα σε κάθε πακέτο.

Οι πούδρες είναι αδιάβροχες και αντέχουν στον ιδρώτα, δεν χρειάζονται ανανεώσεις, καθώς η πούδρα θα παραμείνει για 24 ώρες. Ο εξοπλισμός είναι επίσης μακράς διαρκείας και θα σας εξυπηρετήσει για 1-3 χρόνια. Οι διαθέσιμες αποχρώσεις περιλαμβάνουν ανοιχτό και μεσαίο, σοκολατί, σκούρο, σχιστόλιθο και μαύρο χρώμα.

Beautiful Brows Brush Bundle

Παρέχει κάθε πινέλο που χρειάζεστε σε ένα πακέτο όλα σε ένα. Αυτή η συλλογή από βούρτσες υψηλής ποιότητας περιλαμβάνει:

  • 1 x πινέλο σχηματισμού φρυδιών
  • 1 x πινέλο βαφής φρυδιών
  • 1 x βουρτσάκι φρυδιών και βλεφαρίδων
  • 1 x πινέλο με γωνία και Spoolie
  • 1 x βουρτσάκι καθαρισμού βλεφαρίδων

     

    Brow and Lash Rehab Bundle Pack

    Αυτό το εκπληκτικό πακέτο αποκατάστασης θα σας βοηθήσει να φροντίσετε τις κατεστραμμένες βλεφαρίδες και τα αραιά φρύδια. Το πακέτο περιλαμβάνει το Lash and Brow Toxx Aftercare Serum που αναπτύχθηκε από ειδικούς οφθαλμίατρους, που ενυδατώνει, θρέφει και περιποιείται τις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Περιλαμβάνει επίσης 10ml Καστορέλαιο και 25 βουρτσάκια μάσκαρα για εφαρμογή.

     

    100cc Wax Heater Including Crème Depilatory Wax

    Ιδανικό για αποτρίχωση εκτός ή εντός στούντιο, ο θερμαντήρας κεριού αποτρίχωσης 100cc, θα κάνει την αποτρίχωση με κερί πολύ πιο απλή, με εύχρηστες ρυθμίσεις, με το κερί να χρειάζεται μόλις 10 λεπτά για να θερμανθεί. Αυτός ο κορυφαίος θερμαντήρας κεριού αποτρίχωσης έρχεται μαζί με ένα αποτριχωτικό κερί Beautiful Brows.

    Lash Cleanser

    Αυτό το προϊόν καθαρισμού βλεφαρίδων με τις κορυφαίες πωλήσεις, είναι ένα απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαριστικό βλεφαρίδων που θα ολοκληρώσει τα απαραίτητα αξεσουάρ για τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σας.

    Μπορείτε να παραγγείλετε όλα όσα χρειάζεστε από τον ιστότοπό μας. Η μοναδική σας στάση για όλες τις ανάγκες των φρυδιών και των βλεφαρίδων σας.

     


    Μπορεί επίσης να σας αρέσει

    Προβολή όλων
    Example blog post
    Example blog post
    Example blog post